top of page
Zoeken
  • Beumo

Halloween (met spooktocht)

Bijgewerkt op: 5 okt. 2023

We gaan weer griezelen met zijn allen en wel op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober!


Wie maakt dit jaar het mooiste, engste Halloween huis, raam of tuin van onze buurt?? Doe allemaal weer mee zodat we een mooi versierde enge buurt krijgen!!


Versier je huis, raam en/of tuin in Halloween sfeer, compleet met lichtjes, geluiden, etc.

Met opbouwen kun je al in de week vooraf beginnen en voor nu kun je alvast ideeën bedenken en gaan knutselen/winkelen!

We spreken af dat iedereen die meedoet vrijdag en zaterdag tussen

18.30 uur en 21.00 uur de lichtjes, geluiden, etc. aanzet voor het grootste effect. Als je een act hebt bedacht kun je eventueel dit kenbaar maken in de Beumo app met tijden van het optreden. Iedereen kan dan deze 2 dagen tussen 18.30 en 21.00 uur op eigen gelegenheid door de buurt wandelen en alles bewonderen.


Voor het mooiste huis is er weer een prijsje. Tijdens het weekend kun je via de website stemmen wie jullie vinden dat zijn/haar huis het mooiste/engste versierd heeft.


Spooktocht

Op zaterdag organiseren we als extraatje een spooktocht (vanaf +/- 8 jaar) door de bossen. Hiervoor vragen we je wel aan te melden. T.z.t. krijg je dan een tijdslot en verdere informatie. Deelname voor leden is gratis, introducées betalen € 2,00 p.p.


Na afloop staat er voor alle halloweenwandelaars en spooktochtbezoekers op het speelveld aan De Kuil/De Reep koffie, thee, ranja en wat lekkers klaar en kunnen we rustig van de schrik bekomen!


Vrijwilligers gezocht

Voor de spooktocht op zaterdagavond zoeken we nog enkele vrijwilligers die ons willen helpen!

Mensen die ideeën voor de spooktocht hebben en/of materialen, mensen die op zaterdag overdag mee kunnen opbouwen (en afbreken na afloop), etc.


Ook voor jullie vrijwilligers staat uiteraard na afloop van de spooktocht op het speelveld aan De Kuil/De Reep koffie, thee, ranja en wat lekkers klaar en kunnen we rustig van de schrik bekomen!


Via de aanmeldknop kun je je opgeven voor de spooktocht (aanmelden hiervoor kan tot en met 15 oktober!) en om mee te helpen met de spooktocht.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page