top of page
Beumo Bazaar
Beumo Bazaar

za 21 mei

|

Reusel

Beumo Bazaar

Marktverkoop op het grasveld bij de Torelaar waarbij iedereen zijn eigen spulletjes (geen eten en drinken) kan verkopen. We maken er een echte markt van met kraampjes, iets te eten en te drinken en achtergrondmuziek. De spullen die niet verkocht worden mogen na afloop weer mee naar huis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

21 mei 2022, 10:00 – 17:00 CEST

Reusel, 5541 Reusel, Netherlands

Over het evenement

Op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 17.00 uur houden wij een marktverkoop op het grasveld bij basisschool de Torelaar waarbij iedereen zijn eigen spulletjes (geen eten en drinken) kan verkopen. We maken er een echte markt van met kraampjes, iets te eten en te drinken en achtergrondmuziek, kortom een gezellige dag samen en hopelijk een goede verkoop voor jullie!

De overdekte kraampjes (met zeil) zijn 4 meter lang. U kunt per ½ kraam huren (dus 2 meter lang), dit kost €7,50. Wilt u een hele kraam huren, dat kan ook, kosten €15,00.

Daarnaast worden er ook vakken gemaakt van +/- 2x2 meter waar u een kleedje kunt neerleggen en daar de spullen die u wil verkopen op uitstalt. Let op! Het is dan niet de bedoeling dat u tafels e.d. gebruikt om de spullen op te leggen. De kosten per vak bedragen €2,50.

Wij zorgen dat de kraampjes staan, de vakken aangegeven zijn en dat de garageverkoop kenbaar gemaakt wordt in de diverse lokale krantjes, via social media en dat er posters hangen op diverse plaatsen, zorgen jullie voor het vullen van de kramen en de vakken?

Uiteraard vragen wij om de spullen die niet verkocht worden na afloop weer mee naar huis te nemen.

Deel dit evenement

bottom of page