top of page
Buurt fietstocht
Buurt fietstocht

za 04 sep

|

Reusel

Buurt fietstocht

Tijd en locatie

04 sep 2021, 13:00

Reusel, 5541 Reusel, Netherlands

Over het evenement

Ook dit jaar organiseren we onze ‘jaarlijkse fietstocht’ met de frietkar. Op zaterdag 4 september organiseren we een fietstocht voor het hele gezin. (Let op! Dit jaar dus op zaterdag en NIET op zondag)

U kunt kiezen uit 2 afstanden: fietsroute 1 is maximaal 15 km (vooral voor gezinnen met kinderen die zelf mee willen fietsen) en fietsroute 2 zal ± 30 km zijn.

Het vertrekpunt is vanaf de Torelaar (ingang Beukenlaan) tussen 13.00 uur en 14.00 uur (de exacte vertrektijd krijgt iedereen na opgave).

De fietstocht eindigt zoals gewoonlijk op het voetbalterrein aan de Rouwenbogt. Voor degene die niet meedoen met de fietstocht staat vanaf 16.00 uur daar de koffie klaar. Voor de kinderen hebben we weer een springkussen. Als afsluiting hebben we om 16.30/17.00 uur een frietwagen waar iedereen een lekker frietje met snack(s) kan halen. Voor deze activiteit vragen wij een eigen bijdrage van € 8,- voor volwassenen en € 4 voor kinderen (kinderen tot 3 jaar gratis), te voldoen bij opgave. 

Koffie/thee/ranja zijn gratis te verkrijgen, de andere consumpties zijn te verkrijgen tegen een kleine vergoeding. Opgeven en betaling van de eigen bijdrage kan tot zondag 1 augustus op Beukenlaan 41 of de Kuil 3.

Deel dit evenement

bottom of page