top of page
Halloween activiteit aan huis voor de jeugd griezelwandeling
Halloween activiteit aan huis voor de jeugd griezelwandeling

vr 28 okt

|

Reusel

Halloween activiteit aan huis voor de jeugd griezelwandeling

Wie maakt het mooiste, engste Halloween huis, raam of tuin voor tijdens de griezelwandeling voor de jeugd? Voor deze vrijdagavond zoeken we nog adressen in onze buurt waar kinderen langs kunnen komen met de stempelkaart om een activiteit te doen. Je mag zelf bedenken wat je gaat doen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

28 okt 2022, 18:30 – 21:00 CEST

Reusel, 5541 Reusel, Netherlands

Over het evenement

We gaan weer griezelen met zijn allen en wel op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober a.s.!

Versier je huis, raam en/of tuin in Halloween sfeer, compleet met lichtjes, geluiden, etc.

Met opbouwen kun je al in de week vooraf beginnen en voor nu kun je alvast ideeën bedenken en gaan knutselen/winkelen!

We spreken af dat iedereen die meedoet vrijdag en zaterdag tussen 18.30 uur en 21.00 uur de lichtjes, geluiden, etc. aanzet voor het grootste effect. Als je een act hebt bedacht kun je eventueel dit kenbaar maken in de Beumo app met tijden van het optreden. Iedereen kan dan deze 2 dagen tussen 18.30 en 21.00 uur op eigen gelegenheid door de buurt wandelen en alles bewonderen.

Voor vrijdag hebben we een extra spel voor de jeugd van onze buurtvereniging bedacht waarvoor we jullie hulp kunnen gebruiken. De kinderen van onze buurtvereniging krijgen bij aanmelding een stempelkaart.Daarop staan adressen waar ze langs kunnen gaan voor een activiteit. Dit kan zijn een halloween act, een doolhof, eng verhaal wat verteld wordt, een spel, etc. De kaarten worden bij de activiteiten afgestempeld en bij inlevering van een volle stempelkaart ontvangen ze een prijsje.Vanaf 21.00 uur staat er voor alle buurtgenoten op het speelveld aan De Kuil/De Reep koffie/thee en wat lekkers klaar in de Halloween tent. Hier kunnen ook de stempelkaarten ingeleverd worden.

Voor deze vrijdagavond zoeken we nog adressen in onze buurt waar kinderen langs kunnen komen met de stempelkaart om een activiteit te doen/zien/luisteren. Je mag zelf bedenken wat je gaat doen (zie boven voor enkele voorbeelden), activiteit mag niet langer dan 10 minuten duren en zal dus gedurende de avond meerdere keren gedaan moeten worden. 

Ook voor de 3 mooiste huizen is er weer een prijsje. Onderaan de opgavenstrookjes van dit stencil vind je een stemformulier die je dan kunt invullen wie jullie vinden dat zijn/haar huis het mooiste/engste versierd heeft. Deze strookjes kun je dat weekend tot zondag 30 oktober 12.00 u inleveren op De Kuil 3 of Beukenlaan 41.

Deel dit evenement

bottom of page