top of page
Halloween jeugd griezelwandeling - vrijwilligers gezocht!
Halloween jeugd griezelwandeling - vrijwilligers gezocht!

vr 25 okt

|

Reusel

Halloween jeugd griezelwandeling - vrijwilligers gezocht!

Op vrijdag 25 okt zal er een tocht door de wijk voor de jeugd georganiseerd worden. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die bij hun huis (voortuin, carport, achtertuin) een activiteit willen bedenken en uitvoeren. Bijv 'n spel, een spookverhaal, een spookhuis/straat etc. Wie wil ons helpen?

Tijd en locatie

25 okt 2024, 19:00 – 21:30 CEST

Reusel, 5541 Reusel, Netherlands

Over het evenement

We gaan weer griezelen met zijn allen en wel op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober a.s.!

Versier je huis, raam en/of tuin in Halloween sfeer, compleet met lichtjes, geluiden, etc.

Met opbouwen kun je al in de week vooraf beginnen en voor nu kun je alvast ideeën bedenken en gaan knutselen/winkelen!

We spreken af dat iedereen die meedoet vrijdag en zaterdag tussen 18.30 uur en 21.00 uur de lichtjes, geluiden, etc. aanzet voor het grootste effect. Als je een act hebt bedacht kun je eventueel dit kenbaar maken in de Beumo app met tijden van het optreden. Iedereen kan dan deze 2 dagen tussen 18.30 en 21.00 uur op eigen gelegenheid door de buurt wandelen en alles bewonderen.

Voor vrijdag hebben we een extra spel voor de jeugd van onze buurtvereniging bedacht waarvoor we jullie hulp kunnen gebruiken. De kinderen van onze buurtvereniging zullen in groepjes langs een aantal adressen gaan waar speciaal voor deze griezelwandeling een spelletje, spookverhaaltje of een andere activiteit zal worden gedaan. Op het eind kunnen de kinderen en de vrijwilligers gezamenlijk afsluiten op het speelveld aan De Kuil/De Reep met koffie/thee en wat lekkers in de Halloween tent. 

Wat zullen ze griezelen!!

We zijn dus nog op zoek naar mensen die bij hun huis (voortuin, carport, achtertuin) een activiteit willen bedenken en uitvoeren.

Meld je aan zodat we voor de jeugd een leuke griezelwandeling kunnen organiseren!

Deel dit evenement

bottom of page