top of page
Halloween spooktocht
Halloween spooktocht

za 28 okt

|

Reusel

Halloween spooktocht

We gaan weer griezelen met zijn allen op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober! Daarover meer bij kopje Agenda/Informatie en ideeën. Dit jaar voor het eerst een echte Beumo spooktocht (vanaf ca. 8 jr) door de bossen op zaterdag 28 okt. (tijdslot en meer info t.z.t.). Leden gratis, introducées €2 p.p.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

28 okt 2023, 19:00 – 23:50 CEST

Reusel, 5541 Reusel, Nederland

Over het evenement

We gaan weer griezelen met zijn allen en wel op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober!

Versier je huis, raam en/of tuin in Halloween sfeer, compleet met lichtjes, geluiden, etc.

Met opbouwen kun je al in de week vooraf beginnen en voor nu kun je alvast ideeën bedenken en gaan knutselen/winkelen!

We spreken af dat iedereen die meedoet vrijdag en zaterdag tussen

18.30 uur en 21.00 uur de lichtjes, geluiden, etc. aanzet voor het grootste effect. Als je een act hebt bedacht kun je eventueel dit kenbaar maken in de Beumo app met tijden van het optreden. Iedereen kan dan deze 2 dagen tussen 18.30 en 21.00 uur op eigen gelegenheid door de buurt wandelen en alles bewonderen.

Op zaterdag organiseren we als extraatje een spooktocht (vanaf +/- 8 jaar) door de bossen. Hiervoor vragen we je wel aan te melden. T.z.t. krijg je dan een tijdslot en verdere informatie. Deelname voor leden is gratis, introducées betalen € 2,00 p.p.

Voor de spooktocht op zaterdagavond zoeken we nog enkele vrijwilligers die ons willen helpen!

Mensen die ideeen voor de spooktocht hebben en/of materialen, mensen die op zaterdag overdag mee kunnen opbouwen (en afbreken na afloop), etc.

Na afloop staat er voor alle halloweenwandelaars en spooktochtbezoekers op het speelveld aan

De Kuil/De Reep koffie, thee, ranja en wat lekkers klaar en kunnen we rustig van de schrik bekomen!

Via onderstaand opgavenformulier of via www.beumo.nl kunt u zich aanmelden voor de spooktocht en als organisatie/helper voor de spooktocht. Wij zien jullie aanmeldingen graag vóór 15 oktober tegemoet!

Ook voor het mooiste huis is er weer een prijsje. Onderaan de opgavenstrookjes van dit stencil vind je een stemformulier die je dan kunt invullen wie jullie vinden dat zijn/haar huis het mooiste/engste versierd heeft. Deze strookjes kun je dat weekend tot zondag 30 oktober 12.00 u inleveren op De Kuil 3.

Wie maakt dit jaar het mooiste, engste Halloween huis, raam of tuin van onze buurt?? Doe allemaal weer mee zodat we een mooi versierde enge buurt krijgen!!

Deel dit evenement

bottom of page