top of page
My way - Numerologie
My way - Numerologie

wo 29 sep

|

Reusel

My way - Numerologie

Tijd en locatie

29 sep 2021, 19:30

Reusel, 5541 Reusel, Netherlands

Over het evenement

Numerologie, alles hangt van cijfers en getallen aan elkaar, huisnummers, rekeningnummers, telefoonnummers, enz. Maar wat zeggen die cijfers over ons?

Francine van My Way (heeft haar praktijk in de Beukenlaan) zal ons dat in een paar uur duidelijk gaan maken. We verzamelen om 19.30 uur bij de Torelaar aan de Beukenlaan. Van daaruit lopen we naar My Way en worden we ontvangen met koffie of thee met koek. Ze begint met het uitleggen van de cijfers (1 tot 9) en de meestergetallen (11,22,33). Na een pauze gaan we aan de slag met onze eigen geboortedatum en gaat ze de geboortedatum van een BN’er ontcijferen. Als we daarna nog tijd overhebben gaan we nog aan de slag met de geboortenamen of andere leuke weetjes van de geboortedatum, auto, huisnummer, relatie.

Ben jij ook benieuwd wat die cijfers over jou zeggen, ga dan mee! We hebben twee data vastgelegd, dinsdag 28 en/of woensdag 29 september. Per avond kunnen max. 5 personen deelnemen. Bij opgave even doorgeven welke dag jouw voorkeur heeft. We vragen een eigen bijdrage van € 6,- per persoon, te betalen bij opgave. Opgeven kan tot vrijdag 3 september op De Kuil 3 of Beukenlaan 41.

Deel dit evenement

bottom of page