top of page
Rabo ClubSupport – stem op De Beumo!
Rabo ClubSupport – stem op De Beumo!

ma 05 okt

|

www.rabobank.nl/clubsupport

Rabo ClubSupport – stem op De Beumo!

Het verenigingsleven is belangrijk voor de maatschappij. Verenigingen versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Daarom draagt Rabobank De Kempen lokale clubs een warm hart toe. Dit doen zij met het Rabo ClubSupport. Ook onze vereniging doet mee! Stem jij op de Beumo? De stemperiod

Tijd en locatie

05 okt 2020, 01:00 – 25 okt 2020, 23:00

www.rabobank.nl/clubsupport

Over het evenement

Het verenigingsleven is belangrijk voor de maatschappij. Verenigingen versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Daarom draagt Rabobank De Kempen lokale clubs een warm hart toe. Dit doen zij met het Rabo ClubSupport. Ook onze vereniging doet mee!

Stem jij op de Beumo?

De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober 2020.

Stemmen verloopt dit jaar anders dan je gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. 

Je ontvangt dit jaar van de Rabobank dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'. Alleen leden kunnen stemmen.

Heb je geen Rabo App of Rabo Internetbankieren? Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.  Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. 

Wil jij er zeker van zijn, dat je ons kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo ClubSupport direct kunt stemmen. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.

Deel dit evenement

bottom of page